Ontdek Eindhoven voor of na je vlucht

Ben je op doorreis of veel te vroeg voor je vlucht op Eindhoven Airport? Wat de reden ook mag zijn, de omgeving van Eindhoven Airport heeft een schat aan activiteiten en bezienswaardigheden om je bezig te houden. Hier zijn vier leuke dingen die je kunt doen rondom Eindhoven Airport.

  • Ontdek de stad
  • Geniet van de natuur in het Groene Hart
  • Bezoek het PreHistorisch dorp
  • Verken het DAF museum

Ontdek de stad

Eindhoven, vaak aangeduid als de ‘Lichtstad’ dankzij haar historische banden met Philips, is een bruisende stad die een mix van moderne architectuur, technologische innovaties en cultureel erfgoed biedt. Een korte rit vanaf het vliegveld brengt je naar het hart van de stad. Een van de hoogtepunten is het Van Abbemuseum, een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. Strijp-S, een voormalig industrieel district, is nu een creatieve en culturele hub met een breed scala aan designwinkels, ambachtelijke cafés en innovatieve startups. En met de handige opties voor parkeren bij Eindhoven Airport, is het makkelijk om je auto achter te laten en de stad te verkennen.

Geniet van de natuur in Het Groen Hart

Een oase van rust in de drukke stad, Het Groen Hart biedt een ontsnapping aan de stadsdrukte. Met tal van wandel- en fietspaden, is het een prachtige plek om te ontspannen, te picknicken of de lokale flora en fauna te verkennen. Na het parkeren bij Eindhoven Airport, kun je een fiets huren en de vele schilderachtige routes door het natuurgebied verkennen.

Bezoek het PreHistorisch Dorp

Het PreHistorisch Dorp, gelegen op slechts een korte afstand van Eindhoven Airport, is een fascinerend openluchtmuseum dat je meeneemt op een reis door zes verschillende historische tijdperken. Van de prehistorie tot de late middeleeuwen, je kunt deelnemen aan interactieve workshops, historische ambachten leren en de levensstijl van onze voorouders ervaren in authentiek gereconstrueerde gebouwen.

Verken het DAF Museum

Het DAF Museum is een paradijs voor autoliefhebbers. Het museum, gevestigd in een prachtig gerestaureerd industrieel gebouw, toont de evolutie van DAF-voertuigen door de jaren heen. Van de eerste personenauto’s en trucks tot de nieuwste modellen, je krijgt een fascinerend inzicht in de technologische vooruitgang en het design van deze iconische Nederlandse voertuigen.

Met zoveel boeiende activiteiten in de buurt, biedt de omgeving van Eindhoven Airport volop mogelijkheden voor avontuur en ontdekking. Zoek eerst een handige en betaalbare opties voor parkeren bij Eindhoven Airport en start je lokale avontuur gemakkelijk!

Parkeren bij Eindhoven Airport

Meer weten over handig parkeren rondom Eindhoven Airport? Lees onze tips over hoe je de beste parkeerplaats op Eindhoven Airport kiest. Of kom erachter wat een shuttle service precies inhoudt en of je het beste met openbaar vervoer of auto naar Eindhoven Airport kunt gaan.

Zoek de beste parkeerplaats bij Eindhoven Airport voor jouw volgende vakantie online en makkelijk via parkereneindhovenairport.nl.