Beoordeling

10

SchippersStop

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-terreinVerhard terrein

icon-beveiligingCamera bewaking

Over SchippersStop

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in de buurt van Eindhoven waar uw auto veilig geparkeerd staat op een beveiligd terrein? En wilt u ook gelijk uw auto willen laten wassen, terwijl hij daar op u wacht? Dan is Schippersstop Eindhoven Airport voor u dé ideale parkeeraanbieder. U kunt hier gebruik maken van de uitstekende shuttle services, waarmee u binnen 30 minuten – en vaak zelfs binnen 15 minuten – aanwezig bent op Eindhoven Airport. Op het beveiligde en afgesloten eigen terrein van SchippersStop is er het hele jaar door plek voor uw auto. Daarbij wordt u bij terugkomst “verrast” met een gewassen, blinkend schone auto. Dat noemen we pas écht een goede service.

Altijd parkeerplaats beschikbaar

Of u nu op zoek bent naar het lang parkeren of kort parkeren van uw auto, u kunt het gehele jaar door met gemak uw auto parkeren in de buurt van Eindhoven Airport. Er zal altijd plek voor u zijn bij parkeeraanbieder SchippersStop, op welk moment u ook reserveert. Dit feit geldt zelfs wanneer u slechts één dag van tevoren boekt! Dit maakt SchippersStop één van de beste last-minute aanbieders voor een parkeerplaats in de buurt van luchthaven Eindhoven.

Uw auto veilig geparkeerd op SchippersStop

Door uw auto te parkeren bij parkeeraanbieder SchippersStop profiteert u van een aantal mooie voordelen op het gebied van veiligheid. Deze zullen wij kort voor u benoemen. Allereerst geniet uw auto van 24/7 bewaking op een verhard parkeerterrein door zowel beveiligers als camera’s. Daarnaast is er sprake van een uitstekende omheining, zowel als verlichting en een slagboom. U kunt dus met een gerust hart uw auto hier achter laten gedurende uw gehele vakantie.

Shuttle services

Wanneer u ervoor kiest uw auto te parkeren bij SchippersStop, wordt u met behulp van een gratis shuttle service naar het vliegveld gebracht. Hiervoor hoeft u geen extra kosten te betalen. Deze zijn namelijk al inbegrepen in de prijs van het reserveren. Dat maakt het parkeren bij SchippersStop snel en simpel! De shuttlebus is beschikbaar tijdens de openingsuren, maar houdt ook altijd rekening met de vertrektijden van de laatste vlucht.

Voordat uw shuttle bus vertrekt kunt u plaats nemen in de hiervoor toegewezen wachtruimte. Vervolgens wordt er binnen korte tijd omgeroepen dat de shuttle bus zal vertrekken. De rit naar Eindhoven Airport kost u maximaal zo’n 15 tot 30 minuten. In veel gevallen bent u er zelfs al binnen 15 minuten.

Extra services

SchippersStop staat bekend als een parkeeraanbieder waar écht met zorg omgegaan wordt met uw auto gedurende uw afwezigheid. U kunt tijdens het plaatsen van uw online reservering ervoor kiezen om gebruik te maken van één of meer van de extra services die worden aangeboden door SchipperssStop, zoals park-fly-wash en overige aanvullende serviceproducten.

Auto wassen

Deze service wordt park-fly-wash genoemd. De parkeerplaatsen van SchippersStop zijn onoverdekt. Wilt u zich geen zorgen maken over dat uw auto in de tussentijd vies wordt terwijl u op reis bent? Het geweldige personeel bij SchippersStop kan ervoor zorgen dat uw auto professioneel wordt gewassen voor uw terugkomst.
Aanvullende serviceproducten
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om naar wens nog aanvullende serviceproducten te reserveren. Denk hierbij aan een veiligheidscheck, interieurreiniging, bandenservices waaronder uitlijnen, airco- en/of APK service. Zo weet u zeker dat uw auto met veel zorg wordt behandeld gedurende uw afwezigheid.

Online parkeerplaats boeken bij SchippersStop

Het boeken van een parkeerplaats bij SchippersStop doet u snel en eenvoudig binnen 5 minuten tijd. Wanneer u ervoor kiest om uw parkeerplek online te reserveren hoeft u geen haast te hebben. U kunt het gehele jaar, op welk moment dan ook, een parkeerplaats reserveren zonder u zorgen te hoeven maken over de beschikbaarheid. Boek nu ook simpel online een parkeerplaats bij SchippersStop om gebruik te maken van een veilige parkeerplek én terug te keren naar een schone auto.

Veelgestelde vragen over SchippersStop

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van SchippersStop?

Het terrein is elke dag geopend van 05.00 tot 00.00.

Hoe werkt parkeren bij SchippersStop?

Wanneer u gaat parkeren bij SchippersStop rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein. Hier levert u uw sleutel in, waarna u met de gratis shuttle service wordt afgezet bij de terminal. Wanneer u terugkomt van uw reis wordt u ook weer met de shuttle opgehaald bij de terminal. Eenmaal aangekomen bij het terrein krijgt u uw sleutels weer overhandigd, waarna u met uw auto naar huis kunt of uw reis kunt voortzetten.

Is het terrein van SchippersStop beveiligd?

Ja, het terrein is omheind en 24/7 voorzien van camera surveillance. Ook is er bijna voortdurend personeel aanwezig.

Wordt mijn auto gewassen door SchippersStop?

Het is inderdaad mogelijk om tijdens uw reis uw auto te laten wassen door SchippersStop. Deze optie kunt u aanvinken tijdens het reserveren van een parkeerplaats.

Kenmerken

  • Sleutel inleveren
  • Verhard terrein
  • Geopend van 05:00 - 00:00u
  • Camera bewaking
  • Wachtruimte
  • Gratis shuttle service