Beoordeling

8

Eazzypark

icon-terreinGeopend van 04:30 - 00:00u

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-beveiliging24/7 bewaakt

Wilt u een parkeerplaats boeken bij Eazzypark? Het is een van de betrouwbare parkeeraanbieders in de omgeving van Eindhoven Airport, waar u vooraf een boeking kunt maken. U heeft er de keuze uit parking op basis van een shuttle service en valet parking. Een medewerker van ontvangt bij aankomst uw auto, registreert de kilometerstand en verhuist uw auto naar een parkeervak. Uiteraard kunt u er online een parkeerplaats boeken, zodat u bij Eazzypark zeker kunt zijn van een beschikbare parkeerplek. De locatie bevindt zich op slechts 8 minuten afstand van de luchthaven, waardoor de gratis shuttle u daar vlot naartoe kan brengen. Of u nu op zoek bent naar kort parkeren of lang parkeren; bij Eazzypark weet u zeker dat uw auto met zorg wordt behandeld gedurende uw afwezigheid. Het verharde terrein is voorzien van camerabewaking, een wachtruimte en een gratis shuttle service.

Shuttle service en valet parking

U kunt bij Eazzypark gebruik maken van een handige shuttle service vanaf de locatie op enkele kilometers afstand van Eindhoven Airport. Dat betekent dat u er de mogelijkheid heeft om uw auto te parkeren om vervolgens in de gratis shuttle te stappen die u voor de vertrekhal af zal zetten. Wilt u liever zelf met uw auto naar de vertrekhal rijden om daar uit te stappen en een medewerker van Eazzypark uw auto weg te laten zetten? U kunt dan gebruik maken van valet parking. Zodra u terugkomt op Eindhoven Airport zorgt de medewerker ervoor dat de auto weer klaar staat en u direct door kunt rijden.

Online parkeerplaats boeken bij Eazzypark

U kunt bij Eazzypark heel eenvoudig online een parkeerplaats boeken waardoor u daar op de dag zelf niet naar op zoek hoeft. Het is voldoende om online aan te geven wanneer u graag wilt vertrekken en wat de dag is waarop u weer aankomt op Eindhoven Airport. Vervolgens kunt u de beschikbaarheid controleren om na te gaan of u een plaats kunt reserveren. Is dat het geval? Dan zorgt Eazzypark er voor dat u zeker weet dat er een plaats beschikbaar is, zodat u daar op de dag zelf niet naar op zoek hoeft.

Eazzypark op slechts 8 minuten afstand

Eazzypark bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand van Eindhoven Airport en is zowel vanaf de A2 en A58 als de A50 goed bereikbaar. Dit betekent dat de parkeerplaats vanuit Tilburg, Den Bosch, Maastricht en Nijmegen goed bereikbaar is. U rijdt er eenvoudig naartoe om de auto te parkeren. Na het parkeren zal de gratis shuttle u binnen 8 minuten naar de luchthaven brengen. Bij aankomst op Eindhoven Airport staat de gratis shuttle service weer voor u klaar om u terug te brengen naar de locatie van Eazzypark zodat u daar weer in uw auto kunt stappen.

Veelgestelde vragen over Eazzypark

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Eazzypark?

Het terrein is elke dag geopend van 04.30 tot 00.00.

Hoe werkt parkeren bij Eazzypark?

Wanneer u gaat parkeren bij Eazzypark rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein. Hier levert u uw sleutel in, waarna u met de gratis shuttle service wordt afgezet bij de terminal. Wanneer u terugkomt van uw reis wordt u ook weer met de shuttle opgehaald bij de terminal. Eenmaal aangekomen bij het terrein krijgt u uw sleutels weer overhandigd, waarna u met uw auto naar huis kunt of uw reis kunt voortzetten.

Hoe werkt valet parking bij Eazzypark?

Bij valet parking stapt u direct bij de terminal uit uw auto, waarna een chauffeur van Eazzypark uw auto parkeert op hun beveiligde terrein. Bij terugkomst staat uw auto buiten de terminal vervolgens weer op u te wachten waardoor u direct door kunt.

Is het terrein van Eazzypark beveiligd?

Ja, het terrein is omheind en 24/7 voorzien van camera surveillance. Ook is er bijna voortdurend personeel aanwezig.

Kenmerken

  • Geopend van 04:30 - 00:00u
  • Sleutel inleveren
  • 24/7 bewaakt
  • Camera bewaking
  • Verhard terrein
  • Afgesloten terrein
  • Wachtruimte
  • Gratis shuttle service