Valet parking

0 dagen

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Wilt u gebruik maken van valet parking om te parkeren bij Eindhoven Airport of bent u benieuwd wat dit is? Het biedt u de mogelijkheid om met uw eigen auto naar de vertrekhal op de luchthaven te rijden. Daar heeft u de mogelijkheid om de sleutels af te geven aan een professionele chauffeur van het parkeerbedrijf. De chauffeur rijdt de auto naar de parkeerplaats. Bij terugkomst op Eindhoven Airport kunt u er bij valet parking op rekenen dat uw auto weer voor u klaar staat, zodat u daar direct in kunt stappen om door te reizen. U kunt hierbij zo lang parkeren als u wilt, wat het een prima alternatief maakt op kort parkeren en lang parkeren.

Voordeel van valet parking

Het grote voordeel van valet parking is de snelheid waarmee u kunt reizen. Het is niet nodig om eerst naar de parkeerlocatie te rijden en daar vervolgens in een shuttle service te stappen. In plaats daarvan rijdt u naar de vertrekhal en stapt u uit om in te gaan checken. Hetzelfde geldt op het moment dat u terugkomt op Eindhoven Airport. Op basis van valet parking staat de auto weer netjes voor u klaar. U kunt direct instappen, u hoeft niet eerst met de shuttle service naar het parkeerterrein om daar vervolgens uw auto op te gaan halen.

Beveiliging van het terrein

Uiteraard kunt u bij valet parking rekenen op een goede beveiliging van het terrein waar de auto’s staan. Dit betekent dat u zonder zorgen op reis kunt gaan, waarbij u erop kunt rekenen dat u de auto veilig heeft achtergelaten. De chauffeur rijdt de auto naar het parkeerterrein en zorgt daar voor een veilige plaats. Over het algemeen is er 24/7 beveiliging aanwezig op het terrein voor valet parking. Daarnaast kunt u standaard rekenen op camera-toezicht, wat helpt om de situatie goed in de gaten te houden. Valet parking vormt wat dat betreft een zeer veilige keuze.

Ervaren chauffeurs en verzekering

Uiteraard maken de aanbieders van valet parking bij Eindhoven Airport uitsluitend gebruik van zeer ervaren en professionele chauffeurs, die goed weten hoe ze met uw auto om moeten gaan. Zij hebben ervaren met tal van merken en modellen, waardoor u de sleutels met een gerust hart af kunt geven. Bovendien zijn de aanbieders van valet parking op Eindhoven Airport uitstekend verzekerd. Mocht er een keer wat misgaan kunt u rekenen op een goede dekking. Valet parking vormt wat dat betreft een uitstekende keuze wanneer u via Eindhoven Airport wilt reizen, vooral omdat u daar online bovendien een scherpe prijs voor betaalt.

Veelgestelde vragen over valet parking op Eindhoven Airport

Wat is valet parking?

Bij valet parking stapt u direct bij de terminal uit uw auto, waarna een chauffeur uw auto elders parkeert. Bij terugkomst staat uw auto buiten de terminal vervolgens weer op u te wachten.

Waar wordt mijn auto geparkeerd met valet parking?

Wanneer u kiest voor valet parking wordt uw auto door een professionele chauffeur naar een beveiligd, afgezet terrein gereden op niet meer dan enkele kilometers van het vliegveld.

Wat zijn de voordelen van valet parking?

Bij valet parking stapt u uit uw auto direct bij de terminal, wat betekent dat u niet ver hoeft te lopen met uw koffers. Hetzelfde geldt voor de terugkomst, waarbij uw auto direct buiten de terminal op u staat te wachten. Terwijl u op vakantie bent wordt uw auto daarnaast op een beveiligde plek geparkeerd, waardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Deze vorm van parkeren bespaart u dus veel stress.