Beoordeling

9

Euro-Parking

icon-terreinGeopend van 05:00 - 00:00u

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-beveiligingCamera bewaking

Over Euro-Parking

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplaats bij Eindhoven Airport op loopafstand van de vertrekhal (binnen 200 meter)? Kies dan voor Euro-Parking! Het parkeerterrein is een verhard eigen terrein dat 24/7 bewaakt wordt en voorzien is van camerasurveillance en 360 graden schadedetectie bij afgifte auto. Ook is het mogelijk om elektrisch te laden. Of u nu op zoek bent naar kort parkeren of lang parkeren; bij Euro-Parking weet u zeker dat uw auto met zorg wordt behandeld gedurende uw afwezigheid. Daarnaast betaalt u hiervoor een zeer scherp tarief dat al begint vanaf €10 per dag, waarmee parkeren bij Euro-Parking vele euro’s goedkoper is dan parkeren op Eindhoven Airport zelf.

Parkeerdiensten Euro-Parking

U kunt bij Euro-Parking terecht voor meerdere parkeerdiensten. Wanneer u zelf uw auto wilt parkeren op het terrein van Euro-Parking bij Eindhoven Airport kunt u kiezen voor parkeren met sleutelbehoud. Hierbij parkeert u zelfstandig uw auto op 150 meter van de terminal, waarna u zelf de sleutels bij houdt. Dankzij de geautomatiseerde slagboom met kentekenherkenning kunt u 24/7 zelfstandig uitrijden. Ook biedt Euro-Parking valet diensten:

 • Valet parking: bij valet parking laat u uw auto door Euro-Parking parkeren. Hiervoor hoef je alleen maar naar de terminal te rijden, waarna de chauffeur van Euro-Parking de auto van u overneemt en naar de parkeerplaats rijdt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren van uw auto en begint u vlot en ontspannen aan uw reis. Deze service begint al bij €10 per dag.
 • Valet Inside: wanneer u uw auto overdekt wilt laten parkeren door een chauffeur van Euro-Parking kiest u voor Valet Inside. Bij deze parkeerdienst wordt uw auto door de valet geparkeerd in een overdekte en bewaakte garage. Zo staat uw auto extra veilig en beschermd tegen de elementen.

Hoe werkt het?

Een parkeerplaats reserveren bij Euro-Parking gaat eenvoudig via de datum tool op deze pagina, of door prijzen te vergelijken in onze handige vergelijkingstool. Zodra uw boeking verwerkt is komt deze direct aan bij Euro-Parking, waarna zij op de hoogte zijn van uw wensen. Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar het Euro-Parking terrein aan de Freddy van Riemsdijkweg 16, waar u onmiddellijk geholpen wordt door het personeel. Een medewerker van ontvangt uw auto, registreert de kilometerstand en verhuist uw auto naar een parkeervak. Vanaf deze locatie loopt u in twee minuten naar de vertrekhal van de luchthaven. Bij terugkeer staat uw auto uiteraard voor u klaar op de plaats waar u hem hebt achtergelaten.

Extra diensten

Ook kunt u bij Euro-Parking terecht voor meerdere aanvullende diensten:

 • Autowassen: wilt u terwijl u op reis bent uw auto laten wassen en reinigen? Euro-Parking beschikt over een professionele autowasstraat waar zij uw auto weer kunnen laten blinken alsof hij zo uit de showroom komt. Dat is nog eens fijn terugkomen van uw reis!
 • Auto laden: wanneer u een elektrische auto heeft kunt u deze kosteloos laten opladen op het terrein van Euro-Parking. Combineer dit met een autowasbeurt en uw elektrische auto is helemaal klaar om te gaan wanneer u terugkomt van uw reis.
 • Annuleringsdekking: als er iets is wat we de afgelopen jaren van vliegreizen geleerd hebben, is het wel dat vluchten te allen tijde onderhevig zijn aan het risico van annulering; met name in de vakantieperiodes. Euro-Parking biedt daarom annuleringsdekking voor het geval dat uw reis niet doorgaat. Zo kunt u met een gerust hart een parkeerplek reserveren zonder dat u bang hoeft te zijn dat u deze niet kunt annuleren.

Veelgestelde vragen over Euro-Parking

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Euro-Parking?

Het terrein is elke dag geopend van 05.00 tot 00.00.

Hoe werkt parkeren bij Euro-Parking?

Wanneer u gaat parkeren bij Euro-Parking rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein. Hier levert u uw sleutel in, waarna u in twee minuten lopen bij de terminal bent. Wanneer u terugkomt van uw reis krijgt u bij het terrein uw sleutels weer overhandigd, waarna u met uw auto naar huis kunt of uw reis kunt voortzetten.

Is het terrein van Euro-Parking beveiligd?

Ja, het terrein is omheind en 24/7 voorzien van camera surveillance.

Kenmerken

 • Geopend van 05:00 - 00:00u
 • Sleutel inleveren
 • Afgesloten terrein
 • Camera bewaking
 • 24/7 bewaakt
 • Verhard terrein
 • Elektrisch laden mogelijk