Central Parking

0 dagen

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Wilt u gebruik maken van valet parking en zoekt u daarvoor naar een specialist? Central Parking kan u hier uitstekend mee van dienst zijn. U kunt gewoon voor de deur van de vertrekhal uitstappen, om de sleutel te overhandigen aan de ervaren chauffeurs van Central Parking. Zij zetten de auto voor u weg op de beveiligde terreinen die daarvoor zijn ingericht. Uiteraard heeft u op voorhand de mogelijkheid om online uw boeking te maken voor valet parking bij Central Parking, zodat u zeker weet dat er een chauffeur klaarstaat om de auto van u over te nemen. Of u uw auto nu wilt kort parkeren of lang parkeren, met Central Parking zit u goed.

Gratis annuleren en wijzigen

Maakt u online een boeking voor valet parking bij Central Parking en wilt u deze later wijzigen of wellicht annuleren? Dat is geen probleem, u heeft een grote mate van flexibiliteit. Dat betekent dat u de boeking voor valet parking direct kunt maken, indien u zich later bedenkt kunt u de boeking gewoon gratis wijzigen of annuleren. Op die manier maakt Central Parking valet parking graag bereikbaar. U kunt er gebruik van maken als alternatief op zelf parkeren bij Eindhoven Airport. Central Parking is ook op Schiphol al jaren actief en heeft men daar een goede naam opgebouwd.

Valet parking met goede beveiliging

Uiteraard kunt u rekenen op valet parking met een goede beveiliging. Het terrein van Central Parking wordt goed bewaakt en is op die manier een veilige plaats voor uw auto. Er is sprake van actieve beveiliging door de medewerkers, net als camera-toezicht om alles goed in de gaten te houden. Dat betekent dat u de sleutels van uw auto met een gerust hart over kunt dragen aan de chauffeurs van Central Parking. Zij rijden naar de parkeerlocatie op slechts een paar kilometer afstand van de vertrekhal. Zodra u terugkomt op Eindhoven Airport zorgt de chauffeur van Central Parking ervoor dat uw auto weer op tijd klaar staat, zodat u daar direct weer in kunt stappen.

Professionele chauffeurs bij Central Parking

Central Parking maakt uitsluitend gebruik van professionele chauffeurs, zodat u kunt rekenen op een kundige bestuurder die uw auto zonder problemen voor u weg zal zitten. Bovendien is Central Parking goed verzekerd, waardoor uw auto in veilige handen is en daar niets meer zal gebeuren. Gaat er toch een keer wat mis? Dan staat Central Parking bekend om de uitstekende oplossingen. Het is dan ook een uitstekende keuze om gebruik te maken van valet parking van Central Parking wanneer u op zoek bent naar een parkeeroplossing bij Eindhoven Airport.