Park, Sleep & Fly

0 dagen

Aankomstdatum

Wanneer wilt u parkeren

Parkeerplaatsen filteren

SluitenSluiten

Parkeervorm

Soort parkeerplek Chevron down

Sleutels Chevron down

Overige opties Chevron down

Resultaten filteren

Wilt u gebruik maken van Park, Sleep & Fly? Het is een combinatie van parkeren, slapen en vliegen; door gebruik te maken van een hotel in de buurt van Eindhoven Airport. U kunt uw auto er de dag voor vertrek naartoe rijden. Vervolgens kunt u de nacht doorbrengen in het hotel, om op basis van Park, Sleep & Fly vervolgens heel ontspannen naar de luchthaven te reizen. U kunt de auto uiteraard gewoon bij het hotel laten staan, bij terugkomst kunt u de auto daar weer ophalen.

Hoe werkt Park, Sleep & Fly?

Park, Sleep & Fly werkt heel eenvoudig, u kunt vooraf een pakket boeken met diensten voor de parkeerplaats en de overnachting in het hotel. U kunt de dag voorafgaand aan uw vlucht inchecken, dat mag ‘s middags of kan later op de avond. De volgende dag kunt u gebruik maken van een shuttle service naar Eindhoven Airport, om op basis van Park, Sleep & Fly naar uw vlucht te reizen. U kunt voor de deur van de vertrekhal uitstappen en inchecken. Bij terugkomst op Eindhoven Airport staat de shuttle service klaar om u naar het hotel te brengen waar u Park, Sleep & Fly geboekt heeft.

Hotels met Park, Sleep & Fly

Park, Sleep & Fly is beschikbaar bij verschillende hotels in de omgeving van Eindhoven Airport. Het gaat bijvoorbeeld om het Hotel Novotel bij Eindhoven Airport, net als het Tulip Inn hotel dat er beschikbaar is. De beide hotels zorgen voor een scherpe prijs per nacht per persoon voor een overnachting, in combinatie met een parkeerplaats voor de auto. Bovendien kunt u dankzij Park, Sleep & Fly heel ontspannen aan uw vlucht beginnen, u weet vanuit het hotel zeker dat u geen last heeft van files of andere ongemakken.

Voordelen van Park, Sleep & Fly

Park, Sleep & Fly heeft een aantal voordelen te bieden. U hoeft bijvoorbeeld niet zelf op zoek naar een parkeerplaats, deze is beschikbaar bij het hotel. Daarnaast hoeft u op de dag van uw vlucht zelf niet naar de luchthaven te reizen, waardoor u het risico’s op files of andere vertragingen kunt elimineren. In plaats daarvan zorgt u er met Park, Sleep & Fly voor dat u heel ontspannen wakker kunt worden in een hotel in de omgeving van Eindhoven Airport. Vervolgens kunt u gebruik maken van de gratis shuttle die u naar de incheckbalies brengt.