Beoordeling

9.5

1StopParking Premium

icon-sleutelSleutel behoud

icon-terreinGeopend van 05:00 - 00:00u

icon-beveiligingCamera bewaking

Over 1StopParking Premium

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplaats bij Eindhoven Airport waarbij u met een shuttle wordt vervoerd naar- en van de terminal? 1StopParking Eindhoven Airport is een parkeerplaats in samenwerking met SchippersStop die u kunt reserveren voor uw auto wanneer u op reis gaat. Bij 1StopParking kunt u zelf uw auto parkeren en de sleutel behouden. De auto staat vervolgens veilig geparkeerd op het afgesloten, beveiligde terrein. Wilt u uw boeking wijzigen en bijvoorbeeld een ander kenteken doorgeven? Dan kan dit kosteloos worden gewijzigd. Of u nu op zoek bent naar kort parkeren of lang parkeren; bij 1StopParking weet u zeker dat uw auto met zorg wordt behandeld gedurende uw afwezigheid.

De parkeerdienst beschikt over een shuttle service. Dit zijn shuttlebussen die steeds op-en-neer rijden tussen Eindhoven Airport en het parkeerterrein. Het gaat hier niet om een taxi, dus het kan zijn dat u even op een shuttlebus moet wachten. 1StopParking heeft echter meer bussen beschikbaar als de drukte stijgt. U hoeft dus in principe nooit lang te wachten op de eerstvolgende shuttlebus. In slechts 8 minuten brengt de bus u gratis naar Eindhoven Airport. Natuurlijk wordt u ook weer opgehaald na uw vakantie of trip.

Waar komt uw auto te staan?

Wanneer u kiest uw auto te parkeren bij 1StopParking komt uw op een net, afgesloten parkeerterrein te staan. De ondergrond van het parkeerterrein is verhard en afgesloten met hekken en slagbomen. De verharde parkeerplaats is afgesloten met hekken en wordt 24/7 bewaakt met camera’s. Uw auto staat dus veilig geparkeerd; 1StopParking houdt voor u een oogje in het zeil. Dit betekent dat het terrein enkel toegankelijk is voor parkeerders. Enkel met een geldige, persoonlijke code kunt u de slagboom bedienen om het parkeerterrein te betreden. Met de persoonlijke slagboomcode die u van de medewerkers ontvangt als u op onze locatie aankomt kunt u één keer het parkeerterrein op- en één keer het parkeerterrein afrijden. Op de locatie is het grootste deel van de dag en nacht iemand aanwezig.

Hoe werkt het?

Een parkeerplaats reserveren bij 1StopParking gaat eenvoudig via de datum tool op deze pagina, of door prijzen te vergelijken in onze handige vergelijkingstool. Zodra uw boeking verwerkt is komt deze direct aan bij 1StopParking, waarna zij op de hoogte zijn van uw wensen. Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar het 1StopParking terrein. Het adres is Habraken 2601-2605. Hier zult u direct geholpen worden door het personeel van de dienst Park-Fly-Wash. Ook zullen zij instructie geven voor wanneer u terugkomt. Vervolgens krijgt u een code voor de slagboom van de ingang van het parkeerterrein, waarna u zelf uw auto kunt parkeren op de aangewezen parkeerplek. Hierna ontvangt u een parkeervoucher voor bij uw terugkomst en kunt u mee met de eerstvolgende beschikbare shuttlebus naar de vertrekhal van Eindhoven Airport. Tip: Bent u met meer dan één persoon? Zet dan uw passagiers en uw bagage vast uit de auto bij de bushalte van onze shuttle-dienst. Wanneer u terugkomt van uw reis kunt u laten weten dat u weer opgehaald wilt worden. U geeft uw parkeervoucher af aan de chauffeur en u wordt weer naar de parkeerplek gebracht, waarna u het terrein kunt verlaten met de code voor de slagboom.

Veelgestelde vragen over 1StopParking Premium

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van 1StopParking Premium?

Het terrein is elke dag geopend van 05.00 tot 00.00.

Hoe werkt parkeren bij 1StopParking Premium?

Wanneer u gaat parkeren bij 1StopParking rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein, waarna u met de gratis shuttle service wordt afgezet bij de terminal. Wanneer u terugkomt van uw reis wordt u ook weer met de shuttle opgehaald bij de terminal. Eenmaal aangekomen bij het terrein kunt u met uw auto naar huis kunt of uw reis kunt voortzetten.

Is het terrein van 1StopParking Premium beveiligd?

Ja, het terrein is omheind en 24/7 voorzien van camera surveillance.

Kenmerken

  • Sleutel behoud
  • Geopend van 05:00 - 00:00u
  • Camera bewaking
  • 24/7 bewaakt
  • Verhard terrein
  • Gratis shuttle service