Wat houdt een shuttleservice in?

Bent u van plan om vanaf Eindhoven Airport te vliegen en zoekt u een praktische manier om uw auto veilig en goedkoop nabij de luchthaven te parkeren? Of reist u regelmatig en zoekt u een beter alternatief voor uw huidige parkeeroplossing? Maak kennis met shuttle parking bij Eindhoven Airport. We vertellen er alles over in deze blog, dus lees zeker door.

Wat is shuttle parking?

Shuttle parking is een parkeerservice die voornamelijk wordt aangeboden door parkeerbedrijven rondom luchthavens, zoals Eindhoven Airport. U parkeert uw auto op een bewaakt parkeerterrein en wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst haalt de shuttlebus u op en brengt deze u terug naar het parkeerterrein.

Shuttle parking biedt een betaalbare optie om uw auto kort of lang te parkeren op een beveiligde parkeerplaats nabij Eindhoven Airport. Dit is een veilige, gemakkelijke en betaalbare manier om uw auto te parkeren.

De stappen

Het proces van shuttle parkeren is eenvoudig: u reserveert vooraf een parkeerplek bij een parkeerbedrijf nabij Eindhoven Airport. Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats, parkeert u uw auto en geeft u de sleutels af bij de receptie. Vervolgens brengt een shuttlebus u snel naar de luchthaven. Na uw reis neemt u contact op met het parkeerbedrijf, waarna de shuttlebus u ophaalt en terugbrengt naar uw auto.

Bij de meeste parkeerbedrijven hoeft u uw autosleutels niet in te leveren. Als dit wel nodig is, zal dit duidelijk worden aangegeven en worden uw sleutels veilig bewaard. Het inleveren van autosleutels kan nodig zijn om efficiënter gebruik te maken van het parkeerterrein en om brandveiligheid te waarborgen.

De voordelen

Voordelen van shuttle parkeren bij Eindhoven Airport zijn onder andere lagere kosten, veiligere parkeerterreinen en minder stress. Met shuttle parking hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek, omdat u deze al vooraf heeft gereserveerd.

Shuttle parking wordt bij vrijwel alle luchthavens aangeboden, waaronder Eindhoven Airport. Tijdens het vergelijken van aanbieders kunt u specifiek zoeken naar aanbieders die shuttle parking aanbieden. Meestal kunnen er tussen de 8 en 16 personen mee in een shuttlebus, afhankelijk van de grootte van de bus en de parkeeraanbieder. Rolstoelgebruikers kunnen vaak gebruik maken van de shuttlebus, mits de rolstoel ingeklapt kan worden.

Is het mogelijk voor een rolstoelgebruiker om de shuttlebus te nemen?

Als u of een medereiziger een rolstoel gebruikt, is het essentieel om vooraf te weten of de shuttlebus toegankelijk is. Meestal is het geen probleem als de rolstoel opvouwbaar is. Als dat niet het geval is, of als de betreffende persoon niet kan opstaan en een zitplaats in de shuttlebus kan innemen, neem dan voor de zekerheid contact op met de parkeerdienst. Controleer ook de website voor informatie.

Hoe lang duurt het voordat de shuttlebus arriveert?

Bij het reserveren kunt u aangeven wanneer u verwacht te arriveren. De parkeerprovider gebruikt deze gegevens om een efficiënte planning op te stellen. Zo hoeft u niet lang te wachten op de shuttlebus en kunt u snel richting de luchthaven. Soms wacht de chauffeur even op andere aankomende gasten, maar over het algemeen verloopt het vervoer vlot. Tijdens drukke perioden kan het gebeuren dat u even moet wachten als de shuttlebus net is vertrokken. Maakt u zich echter geen zorgen, er zijn vaak comfortabele wachtruimtes beschikbaar en parkeerproviders passen hun personeelsinzet aan op de drukte. Lange wachttijden komen dus zelden voor.