Wat houdt Park, Sleep & Fly in?

Bij het plannen van een reis zijn er veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden: de vliegtickets, het inpakken, het vervoer naar de luchthaven, en de vaak onderschatte uitdaging - het parkeren. Stel je een reiservaring voor waarbij deze stress wordt weggenomen en je vakantie al begint vanaf het moment dat je je huis verlaat. Dit is precies wat de Park, Sleep & Fly service belooft. We vertellen er alles over in deze blog, dus lees zeker door!

Wat is Park, Sleep & Fly?

Als je op zoek bent naar een stressvrije start van je reis, dan is Park, Sleep & Fly wellicht de ideale optie voor jou. Met Park, Sleep & Fly overnacht je namelijk eerst in een hotel dichtbij het vliegveld, gecombineerd met de mogelijkheid om je auto veilig lang te parkeren gedurende je afwezigheid. Zo kun je uitgerust aan je reis beginnen, zonder je zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats of het reizen naar de luchthaven.

Het is een concept dat door veel luchthavens en nabijgelegen hotels wordt aangeboden, waaronder Eindhoven Airport. Het omvat het parkeren van je auto, overnachten in een hotel en vervolgens vliegen naar je bestemming. Het idee is dat je de avond voor je vlucht aankomt en overnacht in een nabijgelegen hotel. Je auto blijft veilig geparkeerd staan tijdens je reis, en vaak is er een shuttleservice naar de luchthaven inbegrepen. Deze service maakt reizen handiger en stressvrijer, vooral voor die vroege ochtendvluchten.

Park, Sleep & Fly bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport biedt zoals gezegd ook een Park, Sleep & Fly optie aan in samenwerking met diverse hotels in de buurt. Hier is een overzicht van hoe je deze service kunt gebruiken en wat je kunt verwachten:

 • Reserveren: Reserveer je Park, Sleep & Fly pakket rechtstreeks via het hotel van je keuze. Zorg ervoor dat je controleert wat er bij de prijs is inbegrepen, zoals het aantal dagen dat je kunt parkeren en of er een shuttleservice naar de luchthaven is.
 • Aankomst en overnachting: Rij naar het hotel, parkeer je auto en check in. Geniet van een rustige nacht zonder zorgen over het halen van je vlucht de volgende dag.
 • Naar de luchthaven: Afhankelijk van het hotel, kun je gebruik maken van een shuttleservice naar Eindhoven Airport, of je kunt zelf naar de luchthaven rijden.
 • Tijdens je reis: Je auto blijft veilig geparkeerd staan bij het hotel. Je kunt met een gerust hart genieten van je reis, wetende dat alles geregeld is.
 • Bij terugkomst: Na je reis kun je terugkeren naar het hotel met de shuttleservice of op eigen gelegenheid, waar je auto klaarstaat om je naar huis te rijden.

Er zijn verschillende hotels rond Eindhoven Airport die Park, Sleep & Fly aanbieden, zoals het Novotel Eindhoven, Tulip Inn Eindhoven Airport en het Van der Valk Hotel. De prijzen en diensten variëren, dus het is de moeite waard om rond te kijken en te vinden wat het beste bij je past.

Voordelen en nadelen van Park, Sleep & Fly

Om je te overtuigen van de voordelen van Park, Sleep & Fly zetten we deze nog eens op een rij:

 • Gemak: Je kunt in je eigen tempo naar de luchthaven rijden, overnachten in een comfortabel hotel en ontspannen naar je vlucht gaan.
 • Besparing: In veel gevallen kan het goedkoper zijn dan losse parkeer-, hotel- en transportkosten.
 • Veiligheid: Je auto staat veilig geparkeerd bij het hotel, vaak in een bewaakte parkeergarage.
 • Minder stress: Geen haastige ritjes naar de luchthaven in de vroege uurtjes en minder zorgen over vertragingen in het verkeer.

Er zijn er ook enkele potentiële nadelen waarmee reizigers rekening moeten houden:

 • Een van de nadelen is dat de kosten van Park, Sleep & Fly vaak hoger kunnen zijn dan alleen parkeren op de luchthaven.
 • Bovendien kan de beschikbaarheid van kamers in de aangrenzende hotels beperkt zijn tijdens drukke reisperiodes, waardoor het reserveren van een geschikte accommodatie lastiger kan worden.
 • Daarnaast kan het gebruik van een shuttle service tussen het hotel en de luchthaven extra tijd in beslag nemen, wat voor sommige reizigers een nadeel kan zijn als ze haast hebben.

Het is altijd verstandig om de specifieke voorwaarden en beperkingen van het Park, Sleep & Fly-arrangement te controleren voordat je een beslissing neemt.

Conclusie

Park, Sleep & Fly kan een echte gamechanger zijn voor je reiservaring. Of je nu vroeg vliegt, van ver komt, of gewoon wilt genieten van een zorgeloze start van je vakantie, het is zeker de moeite waard om deze service te overwegen bij je volgende reis vanaf Eindhoven Airport.