Beoordeling

8

Eazzypark Valet

icon-extra-eigenschappenBel 30 minuten voor aankomst

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-terreinGeopend van 04:30 - 00:00u

Over Eazzypark Valet

Wanneer u zo dicht mogelijk bij de vertrekhal van Eindhoven Airport wilt parkeren zit u goed bij Eassypark. Dit verharde, bewaakte parkeerterrein ligt op slechts 60 meter van de vertrekhal. Het is letterlijk een kwestie van de straat oversteken! Dit maakt het terrein van Eazzypark populair onder reizigers die vliegen via Eindhoven Airport. Naast dat u bij Eazzypark prima zelf uw auto kunt parkeren, kun u ook gebruik maken van de Eazzypark valet service. Wat is valet service, vraagt u zich wellicht af? Hierbij neemt een medewerker van Eazzypark uw auto in de valet zone van u over en zorgt hij of zij ervoor dat uw auto veilig geparkeerd wordt op het terrein van Eazzypark. Dit maakt valet parking de meest zorgeloze manier om uw auto te parkeren wanneer u wilt parkeren bij Eindhoven Airport. Een ontspannen begin van uw reis!

Hoe werkt parkeren bij Eazzypark Valet?

Een parkeerplaats boeken bij Eazzypark Valet is erg eenvoudig. Hiervoor maakt u gebruik van de handige datumtool op deze pagina of door prijzen te vergelijken in onze vergelijkingstool. Geef simpelweg aan wanneer u wilt parkeren; de tool geeft vervolgens direct aan wat de prijs is, waarna u kunt reserveren. Laat op de dag van de vlucht 30 minuten van tevoren even weten dat u onderweg bent; de valet zal dan zorgen dat hij of zij klaarstaat om uw auto in ontvangst te nemen in de valet zone. Hier noteert de valet de kilometerstand en overhandigt u uw sleutels, waarna u direct door kunt naar de vertrekhal. De valet zal vervolgens uw auto veilig parkeren op het terrein van Eazzypark. Het beveiligde terrein is afgesloten met hekken en een slagboom en is voorzien van 24/7 camerasurveillance. Het terrein is daarnaast goed verlicht en geopend van 04.30 tot 00.00. Uw sleutels worden veilig bewaard in een kluis, dus hoeft u zich ook hier geen zorgen over te maken terwijl u op reis bent.

Lang parkeren en kort parkeren

Naast dat u kunt kiezen voor Eazzypark Valet, bent u bij Eazzypark ook aan het juiste adres voor zowel kort parkeren en lang parkeren tegen een bescheiden prijs. U parkeert uw auto op het terrein, waarna een medewerker van Eazzypark u verder helpt en uw autosleutels in de kluis bewaart. Daarna kunt u indien gewenst plaatsnemen in de wachtruimte, of direct uw reis vervolgen naar de vertrekhal van Eindhoven Airport. De keuze is aan u!

Makkelijk bereikbaar

Het terrein van Eazzypark Valet bevindt zich op slechts 60 meter afstand van Eindhoven Airport op de Freddy van Riemsdijkweg 16 en is zowel vanaf de A2 en A58 als de A50 goed bereikbaar. Dit betekent dat de parkeerplaats vanuit Amsterdam, Tilburg, Maastricht en Nijmegen goed bereikbaar is. Wanneer u eenmaal uw auto geparkeerd heeft, of deze overhandigt heeft aan de Eazzypark valet kunt u direct uw reis voortzetten door naar de vertrekhal te lopen aan de overkant van de straat.

 

Veelgestelde vragen over Eazzypark

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Eazzypark?

Het terrein is elke dag geopend van 04.30 tot 00.00.

Hoe werkt parkeren bij Eazzypark?

Wanneer u gaat parkeren bij Eazzypark rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein. Hier levert u uw sleutel in, waarna u met de gratis shuttle service wordt afgezet bij de terminal. Wanneer u terugkomt van uw reis wordt u ook weer met de shuttle opgehaald bij de terminal. Eenmaal aangekomen bij het terrein krijgt u uw sleutels weer overhandigd, waarna u met uw auto naar huis kunt of uw reis kunt voortzetten.

Hoe werkt valet parking bij Eazzypark?

Bij valet parking stapt u direct bij de terminal uit uw auto, waarna een chauffeur van Eazzypark uw auto parkeert op hun beveiligde terrein. Bij terugkomst staat uw auto buiten de terminal vervolgens weer op u te wachten waardoor u direct door kunt.

Is het terrein van Eazzypark beveiligd?

Ja, het terrein is omheind en 24/7 voorzien van camera surveillance. Ook is er bijna voortdurend personeel aanwezig.

Kenmerken

  • Bel 30 minuten voor aankomst
  • Sleutel inleveren
  • Geopend van 04:30 - 00:00u
  • Verhard terrein
  • Afgesloten terrein
  • Wachtruimte
  • 24/7 bewaakt