Beoordeling

9

Euro-Parking Sleutelbehoud

icon-terreinGeopend van 05:00 - 00:00u

icon-sleutelSleutel behoud

icon-beveiligingCamera bewaking

Over Euro-Parking Sleutelbehoud

Wilt u op slechts twee minuten loopafstand van Eindhoven Airport parkeren voor een bescheiden bedrag, waarna u uw autosleutels zelf bijhoudt? Kies er dan voor om uw auto te parkeren bij Euro-Parking Sleutelbehoud. Dit verharde, bewaakte parkeerterrein ligt erg dicht bij de vertrekhal en is daarom populair onder reizigers die vliegen via Eindhoven Airport.

Hoe werkt parkeren bij Euro-Parking Sleutelbehoud?

Wanneer u wilt parkeren bij Eindhoven Airport en uw sleutel in eigen beheer wilt houden zit u goed bij Euro-Parking Sleutelbehoud. In plaats van dat uw autosleutels na het parkeren in de kluis van Euro-Parking worden bewaard, houdt u ze gedurende uw reis zelf bij. Mocht uw voorkeur er toch naar uitgaan dat uw sleutels wel bewaard worden kunt u dit eenvoudig regelen door een parkeerplek te reserveren bij Euro-Parking. Hierbij heeft u keuze uit lang parkeren en kort parkeren.

Een parkeerplaats reserveren bij Euro-Parking Sleutelbehoud doet u makkelijk en snel aan de hand van de datum tool op deze pagina, of door prijzen te vergelijken in onze handige vergelijkingstool. Voer de datums in van en tot wanneer u een parkeerplaats wilt reserveren bij Euro-Parking Sleutelbehoud. Daarna zal de tool direct aangeven of er in de opgegeven periode een parkeerplek beschikbaar is en hoeveel dit zal kosten. Na het reserveren komt deze direct bij Euro-Parking binnen en zijn zij op de hoogte van uw wensen.

Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het terrein van Euro-Parking Sleutelbehoud aan de Freddy van Riemsdijkweg 16. Hier wordt u direct geholpen door een medewerker en kunt u uw auto parkeren. Aangezien u kiest voor sleutelbehoud zult u de sleutel zelf bewaren en kunt u direct na het parkeren uw reis voortzetten door naar de vertrekhal van Eindhoven Airport te lopen. Zo makkelijk is parkeren bij Euro-Parking!

Beveiligd terrein

Wanneer u uw auto parkeert op het terrein van Euro-Parking Sleutelbehoud kunt u met een gerust hart op reis. Het parkeerterrein is namelijk een verhard eigen terrein dat 24/7 bewaakt wordt en voorzien is van camerasurveillance. Daarnaast is er 360 graden schadedetectie bij de afgifte van uw auto. Rijdt u elektrisch? In dat geval kunt u gebruik maken van de laadpalen zodat u met een volle accu kunt vertrekken wanneer u weer terug bent van uw reis. Bij Euro-Parking Sleutelbehoud weet u zeker dat uw auto met zorg wordt behandeld gedurende uw afwezigheid. Daarnaast betaalt u een zeer scherp tarief dat al begint vanaf €10 per dag, waarmee parkeren bij Euro-Parking vele euro’s goedkoper is dan parkeren op de officiële terreinen van Eindhoven Airport zelf.

Makkelijk bereikbaar

Het terrein van Euro-Parking Sleutelbehoud bevindt zich op slechts twee minuten afstand van Eindhoven Airport en is zowel vanaf de A2 en A58 als de A50 goed bereikbaar. Dit betekent dat de parkeerplaats vanuit Amsterdam, Tilburg, Maastricht en Nijmegen goed bereikbaar is.

Veelgestelde vragen over Euro-Parking

Wat zijn de openingstijden van het parkeerterrein van Euro-Parking?

Het terrein is elke dag geopend van 05.00 tot 00.00.

Hoe werkt parkeren bij Euro-Parking?

Wanneer u gaat parkeren bij Euro-Parking Sleutelbehoud rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein, waarna u in twee minuten lopen bij de terminal bent. Wanneer u terugkomt van uw reis kunt u met uw auto naar huis kunt of kunt u uw reis voortzetten.

Is het terrein van Euro-Parking beveiligd?

Ja, het terrein is omheind en 24/7 voorzien van camera surveillance.

Kenmerken

  • Geopend van 05:00 - 00:00u
  • Sleutel behoud
  • Afgesloten terrein
  • Camera bewaking
  • Elektrisch laden mogelijk
  • Niet overdekt
  • Verhard terrein