Geen beoordeling

Official Parking Eindhoven Airport P1

icon-faciliteitenOfficiële airport parking

icon-afstand1 minuut lopen

icon-beveiligingKenteken herkenning

Over Official Parking Eindhoven Airport P1

Zo dicht mogelijk bij Eindhoven Airport parkeren doet u op de officiële parkeerplaats P1. Bij deze overdekte parkeerplaats kunt u online een parkeerplek boeken, waarna u aan de hand van kentekenherkenning rechtstreeks de parkeergarage in kunt rijden. Hier parkeert u eenvoudig uw auto, waarna u slechts 100 meter hoeft te lopen naar de vertrekhal. Deze gloednieuwe, nette parkeergarage wordt soms ook wel P1 Gold genoemd en ligt het dichtst bij de vertrekhal van alle parkeerterreinen rondom Eindhoven Airport.

Makkelijk en snel online reserveren

Parkeren op Official Parking Eindhoven P1 doet u eenvoudig op Parkereneindhovenairport.nl. Het is nodig om een parkeerplek te reserveren, aangezien de slagbomen werken op basis van kentekenherkenning. Maak hiervoor gebruik van de kalendertool op deze pagina, of door parkeerplaatsen te vergelijken in de vergelijkingstool. U hoeft uw reservering niet uit te printen, het is namelijk voldoende als u deze op uw mobiel meeneemt. Bij Official Parking Eindhoven Airport P1 parkeert u direct tegenover de vertrekhal waar u dan slechts één minuut lopen van verwijderd bent. Deze beveiligde parkeergarage wordt gebruikt voor zowel lang parkeren als Kiss & Ride. Wel adviseren wij om tijdig te reserveren; de beschikbaarheid is beperkt en de prijsverschillen tussen vroeg boeken en laat boeken zijn groot.

De voordelen van Eindhoven Airport P1

Naast dat deze parkeerplaats erg dicht bij de vertrekhal ligt, zijn er ook nog andere voordelen aan Official Parking Eindhoven Airport P1:

  • De slagbomen werken aan de hand van kentekenherkenning. Het is dus niet nodig om zelf het parkeerkaartje te bewaren gedurende uw reis;
  • De parkeergarage is voorzien van elektrische laadpalen. Indien u een elektrische auto heeft kunt u dus met een opgeladen accu uw reis voortzetten bij terugkomst;
  • Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig;
  • Indien u het fijn vindt om uw autosleutels zelf bij te houden biedt deze parkeerplaats het voordeel dat parkeren met sleutelbehoud is;
  • De parkeergarage is 24/7 geopend en wordt beveiligd in de vorm van camerabeveiliging.

Kortom, door te kiezen voor Official Parking Eindhoven Airport P1 kiest u voor een beveiligde parkeergarage die van alle gemakken is voorzien. Een goed begin van uw reis!

Hoe werkt het?

Parkeren op loopafstand van de vertrekhal blijft de vorm van parkeren die het meeste gemak oplevert. Parkeren bij Eindhoven Airport P1 is dan ook altijd een goede keus, zeker wanneer je gemak voorop stelt. En parkeren op P1 is ook nog eens erg eenvoudig! Bij aankomst rijdt u naar het parkeerterrein gelegen aan de Luchthavenweg 25. Hierbij kunt u de Kiss & Ride strook inrijden, of de lang parkeren strook. Let er dan ook op dat u hier de goede strook inrijdt. Indien u online gereserveerd heeft zal de slagboom uw kenteken herkennen en automatisch omhoog gaan. Na het parkeren verlaat u de parkeergarage door de borden te volgen die de luchthaven aangeven. Bij terugkomst loopt u simpelweg weer terug naar uw auto en kunt u eenvoudig de parkeergarage uitrijden. Deze uitleg ontvangt u na het reserveren ook per mail, dus u kunt zich altijd nog eens inlezen na het boeken.

 

Kenmerken

  • Officiële airport parking
  • 1 minuut lopen
  • Kenteken herkenning
  • Sleutel behoud
  • 24/7 geopend