Geen beoordeling

Official Parking Eindhoven Airport P3

icon-faciliteitenOfficiële airport parking

icon-afstand5 minuten lopen

icon-beveiligingKenteken herkenning

Over Official Parking Eindhoven Airport P3

Wilt u uw auto langer dan een dag en dichtbij Eindhoven Airport parkeren? In dat geval is Eindhoven Airport P3 een uitstekende keus. Vanaf hier is het namelijk slechts drie minuten lopen naar de vertrekhal. Bij deze overdekte parkeerplaats kunt u online een parkeerplek boeken. De parkeergarage is eenvoudig te bereiken, waarna u aan de hand van kentekenherkenning rechtstreeks naar binnen kunt rijden. Hier parkeert u eenvoudig uw auto, waarna u binnen enkele minuten lopen aankomt bij de vertrekhal. Deze goed-onderhouden parkeergarage wordt ook wel P3 Silver en is een populaire parkeerlocatie bij Eindhoven Airport.

Boek eenvoudig een parkeerplek

Parkeren op Official Parking Eindhoven P3 doet u eenvoudig op Parkereneindhovenairport.nl. Een reservering is nodig om toegang te krijgen tot deze parkeergarage, aangezien de slagbomen op kentekenherkenning werken. Maak hiervoor gebruik van de kalendertool op deze pagina, of door parkeerplaatsen te vergelijken in de vergelijkingstool. Goed om te weten: een parkeerreservering meenemen op uw mobiel is voldoende, uitprinten is niet nodig. Wanneer u parkeert bij Official Parking Eindhoven Airport P3 bent u nog slechts enkele minuten lopen verwijderd van de vertrekhal die makkelijk te vinden is. Deze beveiligde parkeergarage wordt gebruikt voor lang parkeren. Wel adviseren wij om op tijd uw parkeerplek te reserveren; het aantal plekken is namelijk beperkt en de prijsverschillen tussen vroeg boeken en laat boeken kunnen daarnaast sterk verschillen.

Eindhoven Airport P3: de voordelen op een rij

Eén van de grootste voordelen aan deze nette parkeergarage is dat het erg dicht bij de vertrekhal ligt, maar er zijn ook nog andere voordelen aan Official Parking Eindhoven Airport P3:

  • De slagbomen werken op basis van kentekenherkenning dus hoeft u geen parkeerkaartje bij te houden tijdens uw reis;
  • Rijdt u elektrisch? De parkeergarage is voorzien van elektrische laadpalen zodat u met een volle accu uw reis voort kunt zetten wanneer u terugkomt;
  • Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig;
  • Indien u het fijn vindt om uw autosleutels zelf bij te houden biedt deze parkeerplaats het voordeel dat parkeren met sleutelbehoud is;
  • De parkeergarage is 24/7 geopend en wordt beveiligd in de vorm van camerabeveiliging.

Samenvattend kunnen we zeggen dat door te kiezen voor Official Parking Eindhoven Airport P3 u kiest u voor een beveiligde parkeergarage die de belangrijkste zaken in huis heeft. Een fijn begin van uw reis!

Eenvoudig parkeren

Parkeren op Official Parking Eindhoven Airport P3 is erg makkelijk. De parkeergarage is goed te bereiken vanuit alle kanten van het land. Navigeer naar de Luchthavenweg 25 en zorg dat u voorsorteert voor P3. Indien u online gereserveerd heeft zal de slagboom uw kenteken herkennen en automatisch omhoog gaan. Na het parkeren verlaat u de parkeergarage via de uitgang voor voetgangers. De vertrekhal ligt op zo’n drie minuten loopafstand en is eenvoudig te bereiken door de borden te volgen. Bij terugkomst loopt u simpelweg weer terug naar uw auto en kunt u eenvoudig de parkeergarage uitrijden. Nadat u uw reservering gemaakt heeft stuurt Eindhoven Airport uw deze uitleg ook nog per mail, dus u kunt zich altijd nog eens inlezen na het boeken.

Kenmerken

  • Officiële airport parking
  • 5 minuten lopen
  • Kenteken herkenning
  • Sleutel behoud
  • 24/7 geopend