Geen beoordeling

Official Parking Eindhoven Airport P4

icon-faciliteitenOfficiële airport parking

icon-afstand7 minuten lopen

icon-beveiligingKenteken herkenning

Over Official Parking Eindhoven Airport P4

Op zes minuten loopafstand van Eindhoven Airport parkeren doet u op de officiële parkeerplaats P4. Op deze grotendeels overdekte parkeerlocatie kunt uw uw auto zowel lang parkeren en kort parkeren. Door middel van kentekenherkenning rijdt u moeiteloos én contactloos de parkeergarage in en uit. Let op: u dient hier dus wel van tevoren een reservering voor te maken. Deze nette parkeergarage wordt soms ook wel Bronze Parking P4 genoemd en ligt op slechts enkele minuten lopen van de vertrekhal. Let op: deze parkeerplaats is erg populair, dus zorg dat u op tijd reserveert. Zo voorkomt u teleurstelling en weet u zeker dat u voor een mooie prijs kunt parkeren op Eindhoven P4.

Eindhoven Airport P4 online reserveren

Om deze parkeergarage binnen te kunnen rijden dient u online te reserveren, aangezien de slagbomen werken op kentekenherkenning. Dit doet u eenvoudig op Parkereneindhovenairport.nl, waar u de beschikbaarheid kunt checken via de handige datumtool. U hoeft hierbij uw reservering niet uit te printen, u kunt deze namelijk ook via uw mobiele telefoon laten scannen. Eindhoven Airport P4 wordt gebruikt voor lang parkeren en kort parkeren. Het terrein is een Park & Walk parking. Dit houdt in dat u uw auto parkeert en vervolgens naar de vertrekhal kan lopen. Komt u terug van uw reis? U kunt dan simpelweg weer naar uw auto lopen en uw reis voortzetten. Bij Eindhoven airport P4 heeft u de keuze om overdekt te parkeren. We adviseren u om tijdig te reserveren; de beschikbaarheid is beperkt en de prijsverschillen tussen vroeg boeken en laat boeken zijn groot.

De voordelen van Eindhoven Airport P4

Naast dat deze parkeerplaats erg dicht bij de vertrekhal ligt zijn er ook nog andere voordelen aan Official Parking Eindhoven Airport P4:

  • De slagbomen werken aan de hand van kentekenherkenning. Het is dus niet nodig om zelf het parkeerkaartje te bewaren gedurende uw reis.
  • De parkeergarage is 24/7 geopend en wordt beveiligd in de vorm van camerabeveiliging.
  • Indien u het fijn vindt om uw autosleutels zelf bij te houden biedt deze parkeerplaats het voordeel dat parkeren met sleutelbehoud is.

Door te kiezen voor Eindhoven Airport P4 Bronze Parking kiest u voor een officiële, beveiligde parkeergarage op slechts zes minuten loopafstand van de vertrekhal. Een fijn begin van uw reis!

Hoe werkt het?

Parkeren op loopafstand van de vertrekhal blijft de vorm van parkeren die het meeste gemak oplevert. Parkeren bij Eindhoven Airport P4 Bronze is dan ook altijd een goede keus! Daarnaast werkt het erg eenvoudig. U navigeert naar de Luchthavenweg 25, waar u voorsorteert op de rijbaan voor P4. U rijdt vervolgens het omheinde terrein binnen door de slagboom die werkt op kentekenherkenning. De bewakingscamera’s houden Eindhoven Airport P4 elk uur van de dag nauwlettend in de gaten. Komt u met een bus? Houd dan rekening met de maximale doorrijhoogte van 2.10 meter. Zodra u uw auto geparkeerd heeft kunt u de borden volgen die u naar de vertrekhal leiden. Bij terugkomst loopt u simpelweg weer terug naar uw auto en kunt u eenvoudig de parkeergarage uitrijden. Ook hierbij heeft u geen kaartje nodig; handig!

 

 

 

Kenmerken

  • Officiële airport parking
  • 7 minuten lopen
  • Kenteken herkenning
  • Sleutel behoud
  • 24/7 geopend