Geen beoordeling

Official Parking Eindhoven Airport P5

icon-faciliteitenOfficiële airport parking

icon-afstand7 minuten lopen

icon-beveiligingKenteken herkenning

Over Official Parking Eindhoven Airport P5

Wilt u uw auto voor een bescheiden prijs parkeren bij Eindhoven Airport? In dat geval is Eindhoven Airport P5 Bronze zeker het overwegen waard. Hier parkeert u uw auto op slechts 350 meter van de vertrekhal, waarna u na zo’n 7 minuten lopen in de vertrekhal staat. Om gebruik te kunnen maken van deze parkeerplaats dient u online een parkeerplek te reserveren. De slagbomen werken namelijk door middel van kentekenherkenning. Deze voordelige parkeerplaats wordt ook wel P5 Bronze genoemd en is een populaire parkeerlocatie bij Eindhoven Airport. Zorg dus dat u op tijd reserveert.

P5: goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport

Wie zegt dat parkeren op een officiële parkeerplaats van Eindhoven Airport altijd duur is? Wanneer u wilt parkeren op een officieel parkeerterrein zonder de volle pond te moeten betalen komt u al snel uit op Eindhoven Airport P5. Hier kunt u op loopafstand van de terminal uw auto kort parkeren of lang parkeren. Deze manier van parkeren heet ook wel Park & Walk en is ideaal voor mensen die graag voordelig parkeren en er geen moeite mee hebben om een paar minuten te lopen. Het terrein waar u de auto parkeert is een buitenterrein dat volledig wordt bewaakt door beveiligingscamera’s. Verder is het terrein 24/7 beschikbaar, wat het een zeer praktisch parkeerterrein maakt waar u volledig naar uw eigen planning gebruik van kunt maken. Wij adviseren wel om op tijd uw parkeerplek op official parking P5 te reserveren; het aantal plekken is namelijk beperkt. Daarnaast kunnen de prijsverschillen tussen vroeg boeken en laat boeken sterk verschillen.

Eindhoven Airport P5: de voordelen op een rij

Eén van de grootste voordelen van dit beveiligde parkeerterrein is dat het erg dicht bij de vertrekhal ligt, maar er zijn ook nog andere voordelen aan Official Parking Eindhoven Airport P5:

  • De slagbomen werken op basis van kentekenherkenning dus hoeft u geen parkeerkaartje bij te houden tijdens uw reis;
  • Indien u het fijn vindt om uw autosleutels zelf bij te houden biedt deze parkeerplaats het voordeel dat parkeren met sleutelbehoud is;
  • De parkeergarage is 24/7 geopend en wordt beveiligd in de vorm van camerabeveiliging.

Kiest u voor Eindhoven Airport P5, dan kiest u dus voor een net en betaalbaar parkeerterrein op loopafstand van de vertrekhal dat over alle essentiële voorzieningen beschikt.

Eenvoudig parkeren

Parkeren op Official Parking Eindhoven P5 doet u eenvoudig op Parkereneindhovenairport.nl. Maak hiervoor gebruik van de kalendertool op deze pagina, of door parkeerplaatsen te vergelijken in de vergelijkingstool. Houd er rekening mee dat een reservering noodzakelijk is om toegang te krijgen tot Eindhoven Airport P5 Bronze omdat de slagbomen herkennen aan de hand van kentekenherkenning. Het is hierbij niet nodig om uw parkeerreservering uit te printen; de bevestiging kunnen tonen op uw mobiele telefoon is voldoende. De parkeerplek gelegen aan de Castendijkweg 5 is goed te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Na het parkeren verlaat u de parkeergarage via de uitgang voor voetgangers. De vertrekhal ligt op zo’n zeven minuten loopafstand en is eenvoudig te bereiken door de borden te volgen. Bij terugkomst loopt u simpelweg weer terug naar uw auto en kunt u eenvoudig het parkeerterrein verlaten en uw reis voortzetten.

Kenmerken

  • Officiële airport parking
  • 7 minuten lopen
  • Kenteken herkenning
  • Sleutel behoud
  • 24/7 geopend