Beoordeling

9.5

P24 Park & Fly

icon-sleutelSleutel behoud

icon-beveiligingToegangscode

icon-terrein24/7 geopend

Parkeren op Eindhoven Airport is mogelijk op verschillende parkeerterreinen. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van parkeerplaats P24 Park & Fly? Het is de meest populaire parkeerplaats op Eindhoven Airport, waar u met gemak zelf uw auto kunt parkeren zonder sleutelafgifte. Wilt u voordelig parkeren bij Eindhoven Airport? Reserveer dan nu een plek bij P24 Park & Fly op loopafstand van de vertrekhal. Zo hoeft u daar op de dag van vertrek niet zelf naar op zoek.

Online P24 Park & Fly reserveren

U kunt in alle gevallen eenvoudig online uw parkeerplaats bij P24 Park & Fly reserveren, zodat u vooraf zeker weet dat er een plaats beschikbaar is. Het is bij Park & Fly P24 voldoende om aan te geven wanneer u zal vertrekken en wanneer u weer aankomt op Eindhoven Airport. Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein aan de Henry Wijnmalenweg 7, waar u dankzij de kentekenherkenning naar binnen kunt. Vervolgens kun u zelf een parkeerplaats uitzoeken, waarna u te voet binnen enkele minuten de vertrekhal bereikt. Wanneer u terugkomt van uw reis kun u dan ook eenvoudig teruglopen naar uw auto waarna u het terrein makkelijk kunt verlaten. Ook bij het verlaten van het terrein werkt de slagboom op basis van kentekenherkenning, waardoor u geen parkeerkaartje mee hoeft te nemen die u tijdens uw reis kunt verliezen.

Veilig parkeren

Op het terrein van P24 Park & Fly kun u er gerust op zijn dat uw auto veilig staat. Het omheinde parkeerterrein is dankzij kentekenherkenning alleen toegankelijk voor klanten van P24 Park & Fly. Daarnaast wordt er regelmatig toezicht gehouden. Zorg wel dat u op tijd boekt; Park & Fly P24 is erg populair onder reizigers van Eindhoven Airport en het aantal parkeerplaatsen is gelimiteerd. Gelukkig is boeken erg eenvoudig via de vergelijkstool of door op de kalender te klikken op deze pagina.

Hoe werkt het?

Een parkeerplaats reserveren bij Park & Fly P24 gaat eenvoudig via de datum tool op deze pagina, of door prijzen te vergelijken in onze handige vergelijkingstool. Zodra uw boeking verwerkt is komt deze direct aan bij Park & Fly P24, waarna zij op de hoogte zijn van uw wensen. Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar het Park & Fly P24 terrein, parkeert u uw auto, houdt u uw sleutels zelf bij en loopt u naar de vertrekhal. Bij terugkomst kunt u simpelweg teruglopen naar uw auto en uw reis voortzetten. Het unieke van Park & Fly is dat u er de keuze hebt uit een aantal verschillende locaties. u kunt er bijvoorbeeld gebruik maken van Park & Fly P24 en Park & Fly P26. Beide terreinen bevinden zich op loopafstand van de vertrekhal van Eindhoven Airport en bieden voordelige opties voor lang parkeren en kort parkeren. Dit maakt parkeren bij Park & Fly één van de makkelijkste en veelzijdige opties!

Kenmerken

  • Sleutel behoud
  • Toegangscode
  • 24/7 geopend
  • Verhard terrein
  • Niet overdekt