Beoordeling

9

P26 Park & Fly

icon-sleutelSleutel behoud

icon-terrein24/7 geopend

icon-beveiligingToegangscode

Over P26 Park & Fly

Wilt u parkeren op één van de parkeerterreinen rondom Eindhoven Airport zonder hier de volle pond voor te hoeven betalen? Kies in dat geval voor parkeerplaats P26 Park & Fly, één van de goedkoopste parkeerdeals van Eindhoven Airport. Kiest u voor parkeren bij P26 Park & Fly, dan kiest u ervoor om zelf uw auto op dit beveiligde terrein te parkeren waarna u zelf uw sleutels in bewaring houdt. Wilt u voordelig parkeren bij Eindhoven Airport? Reserveer dan nu een plek bij P26 Park & Fly op slechts 7 minuten loopafstand van de vertrekhal. Zo voorkomt u een hoop zoekwerk en stress op de dag van vertrek.

Parkeerplaats reserveren bij P26 Park & Fly

Wanneer u een parkeerplaats bij P26 Park & Fly wilt reserveren kunt u dit eenvoudig online doen zodat u zeker weet dat er een plaats beschikbaar is. Het reserveren is een kort en eenvoudig proces; u hoeft namelijk alleen maar door te geven wat de datum van aankomst en wat de datum van vertrek zijn. Op de dag van vertrek rijdt u jaar het parkeerterrein aan de Jan Hilgersweg 1-3, waar u dankzij kentekenherkenning de slagboom en het hek kunt passeren. Vervolgens kun u zelf een parkeerplaats uitzoeken, waarna u te voet binnen enkele minuten de vertrekhal bereikt. Als u terugkomt van uw reis kun u eenvoudig teruglopen naar het terrein waarna u deze makkelijk kunt verlaten. Ook bij het verlaten van het terrein werkt de slagboom op basis van kentekenherkenning, waardoor u geen parkeerkaartje mee hoeft te nemen die u tijdens uw reis kunt verliezen.

Beveiligd parkeerterrein

Het parkeerterrein van P26 Park & Fly is voorzien van een omheining, een poort en een slagboom die werkt op basis van kentekenherkenning. U kunt er dus gerust op zijn dat uw auto veilig staat. Het terrein is alleen toegankelijk voor reizigers. Daarnaast wordt er regelmatig toezicht gehouden. Park & Fly P26 is erg populair onder reizigers van Eindhoven Airport en het aantal parkeerplaatsen is beperkt, dus zorg wel dat u op tijd een parkeerplaats reserveert. Gelukkig is boeken erg eenvoudig via de vergelijkstool of door op de kalender te klikken op deze pagina.

Een reservering maken

Wilt u een parkeerplaats reserveren op het terrein van Park & Fly P26? Dit gaat eenvoudig via de datum tool op deze pagina, of door prijzen te vergelijken in onze handige vergelijkingstool. Wanneer u uw reservering gemaakt heeft wordt deze direct doorgezet naar Park & Fly zodat zij op de hoogte zijn van uw wensen. Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het Park & Fly P26 terrein, parkeert u uw auto, houdt u uw sleutels zelf bij en loopt u naar de vertrekhal. Wanneer u terugkomt kunt u simpelweg teruglopen naar het parkeerterrein en uw reis voortzetten. Wist u dat u bij Park & Fly de keuze heeft uit meerdere parkeerlocaties? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Park & Fly P24 en Park & Fly P26. Beide terreinen bevinden zich op loopafstand van de vertrekhal van Eindhoven Airport en bieden voordelige opties voor lang parkeren en kort parkeren. Zo kunt u parkeren bij Park & Fly afstemmen op uw voorkeuren.

Kenmerken

  • Sleutel behoud
  • 24/7 geopend
  • Toegangscode