Beoordeling

7

Park4You Valet Overdekt

icon-terreinAfgesloten terrein

icon-sleutelSleutel inleveren

icon-faciliteitenElektrisch laden mogelijk

Over Park4You Valet Overdekt

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplaats bij Eindhoven Airport waarbij u uw auto kunt laten parkeren door een valet? Dan zit u bij Park4You Valet Overdekt aan het juiste adres. Hierbij levert U uw auto af bij de valet bufferzone. Hier wordt uw auto vervolgens overgenomen door een chauffeur, de valet, en wordt uw auto overdekt geparkeerd op het parkeerterrein van Park4You Valet Overdekt. U kunt na het overhandigen van uw auto direct naar de vertrekhal van Eindhoven Airport lopen. U hoeft zich op deze manier dus op geen enkele manier druk te maken over het parkeren van uw auto; u rijdt naar het parkeerterrein waarna de zorg volledig uit handen genomen wordt. Een ontspannen begin van uw reis!

Wanneer u kiest voor valet parking bij Park4You Valet Overdekt neemt de vallet van Park4You uw auto in ontvangst, registreert hij of zij uw kilometerstand en wordt uw auto verplaatst naar de overdekte valet parkeerlocatie. Dit is een afgesloten ruimte, niet toegankelijk voor onbevoegde personen. De parkeerplaats is voorzien van omheining, een slagboom en wordt 24/7 in de gaten gehouden dankzij de camera’s. Uw autosleutels worden na het parkeren veilig bewaard in de kluis van Park4You Valet Overdekt. Bij terugkomst staat uw auto vervolgens netjes voor u klaar in de valet bufferzone.

Hoe werkt parkeren bij Park4You Valet Overdekt?

U rijdt op de dag van uw vlucht naar de Marinus van Meelweg 2, Eindhoven. Dit is de valet bufferzone van Park4You Valet Overdekt. U hoeft op voorhand niet te bellen; er is hier namelijk altijd een medewerker van Park4You aanwezig. Uw auto, autosleutels en kilometerstand worden vervolgens overgenomen door de chauffeur, de valet, waarna u naar de luchthaven kunt lopen. De afstand bedraagt namelijk slechts 100 meter. Komt u terug van uw reis? Dan loopt u simpelweg weer terug naar de bufferzone. Hier staat uw auto, op basis van de doorgegeven tijd, klaar en hier krijgt u uw sleutels weer overhandigd.

Overige diensten Park4You

Ook wanneer u niet voor valet parking wilt gaan bent u aan het juiste adres. Park4You biedt namelijk ook de Park4You Park & Walk service waarbij u zelf uw auto parkeert op het beveiligde parkeerterrein. Hierna levert u uw sleutels in zodat deze veilig in de kluis bewaard kunnen worden. Het verharde terrein is goed verlicht en geopend van 04.30 tot 00.00. Vanaf deze locatie loopt u in slechts enkele minuten naar de vertrekhal van de luchthaven. Het beveiligde terrein is een afgesloten ruimte en niet toegankelijk voor onbevoegde personen. Bij terugkomst staat uw auto uiteraard voor u klaar zodat u uw reis makkelijk en snel kunt vervolgen. Of u nu op zoek bent naar kort parkeren of lang parkeren; aan Park4You Park & Walk heeft u een voordelige oplossing.

Daarnaast kunt u op het parkeerterrein van Park4You uw auto tegen een meerprijs laten wassen. Rijdt u elektrisch? Er zijn voldoende laadpalen aanwezig om uw auto gedurende uw reis op aan te sluiten. Zo weet u zeker dat u met een volle batterij uw reis kunt vervolgen wanneer u terugkomt!

Kenmerken

  • Afgesloten terrein
  • Sleutel inleveren
  • Overdekt
  • Geopend van 04:30 - 00:00u
  • Verhard terrein
  • Elektrisch laden mogelijk