Hoe kies je de beste parkeerplaats op Eindhoven Airport?

Eindelijk is het zover. Je vertrekt binnenkort op je langverwachte vakantie vanaf Eindhoven Airport en bent de laatste zaken aan het regelen. Een daarvan is het kiezen van een parkeerplaats om je auto veilig te laten staan gedurende je vakantie. Er zijn rondom Eindhoven Airport maar liefst 12 aanbieders, dus hoe kies je nou de beste aanbieder om je auto te parkeren? Na het lezen van onze tips maak jij de beste keuze om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan.

Parkeerplaats met terminal bij Eindhoven Airport

Locatie

Eindhoven Airport heeft verschillende parkeerterrein rondom het vliegveld, zowel direct naast de terminal als wat verder weg. Hoe dichter bij het vliegveld je zit, hoe meer je betaalt om je auto daar te parkeren. Als je bijvoorbeeld weinig bagage hebt en graag dicht bij het vliegveld wil parkeren is dat zeker een goede optie. Wil je liever een wat goedkopere alternatief? Dan kan je kiezen voor een parkeerplaats dat verder ligt. Dit kan van enkele honderden meters tot een paar kilometers van het vliegveld zijn. Maar maak je geen zorgen. De meeste van de verder gelegen parkeerplaatsen bieden een shuttleservice aan om je naar het vliegveld te brengen.

Prijs

De prijs van een parkeerplaats is afhankelijk van verschillende factoren. Zo noemden we locatie al, maar ook de diensten die worden aangeboden hebben hier invloed op. Wil je lopen of juist gebruik maken van een shuttle? Misschien wil je wel dat je auto gewassen wordt terwijl je op vakantie bent, zoals aangeboden door onder anderen SchippersStop. Denk goed na over wat jij wil van een parkeeraanbieder, zodat je een goede inschatting kan maken van de prijs. Het is ook goed om te weten dat de prijs verschilt wanneer je kort of lang parkeert. Vanaf 4 dagen wordt parkeren gezien als lang parkeren.

Elektrisch opladen

Rij je een elektrische auto? Dan is het belangrijk om een aanbieder te kiezen met laadfaciliteiten voor elektrische auto’s. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van de laadpalen zodat je accu volledig is opgeladen wanneer je terug komt. Dit kan bijvoorbeeld bij Euro-Parking of Park4You. Parkeeraanbieders geven altijd duidelijk aan of er laadpalen aanwezig zijn op locatie en of deze gegarandeerd aangeboden kunnen worden bij tijdens reservering.

Beoordelingen

Het is altijd verstandig om beoordelingen van andere klanten te lezen voordat je een parkeerplaats kiest. Dit kan je een idee geven van de kwaliteit van de service en betrouwbaarheid van de aanbieder. Bij alle aanbieders op onze site vind je een accurate boordeling op basis van reviews van eerdere klanten. Hierdoor weet je direct welke parkeerplaats goed scoort, wat je kan helpen bij je beslissing.

Reserveer op tijd

Als je een keuze hebt gemaakt voor de beste parkeerplaats op Eindhoven Airport is het verstandig om op tijd te reserveren. Zeker in de vakantieperiodes kan het druk zijn op de parkeerplaatsen rondom het vliegveld. Dit garandeert niet alleen een parkeerplek, maar kan ook voordeliger zijn. Sommige aanbieders bieden namelijk korting bij vroegboekingen.

Kies je voor een budgetvriendelijke oplossing dat wat verder weg is? Of ga je voor gemak en parkeer je de auto zo dicht mogelijk bij de terminal? Afhankelijk van je eigen wensen is er altijd wel een parkeerplaats om je auto te parkeren.