Parkeren tijdens het hoogseizoen bij Eindhoven Airport

Het hoogseizoen is een drukke tijd voor luchthavens over de hele wereld en Eindhoven Airport is geen uitzondering. Hoewel de rijen iets korter zijn dan bijvoorbeeld Schiphol, moet je je ook bij vliegveld Eindhoven voorbereiden op drukte in de zomer of kerstperiode. Of je nu op vakantie gaat of op zakenreis, het vinden van een goede parkeerplek kan tijdens deze periode een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er makkelijke tips om je te helpen om het parkeren soepel te laten verlopen, zelfs tijdens de drukste tijden van het jaar.

4 tips om tijdens het hoogseizoen te parkeren bij Eindhoven Airport 

  1. Reserveer je parkeerplek online
  2. Kom vroeg aan
  3. Overweeg overdekt parkeren
  4. Maak gebruik van shuttle en valet diensten

 

Reserveer je parkeerplek online

Online reserveren is een uitkomst, vooral tijdens het hoogseizoen. Het garandeert niet alleen een parkeerplek, maar stelt je ook in staat om de beste deals te vinden en te profiteren van eventuele kortingen die beschikbaar zijn. Het gemak van online een parkeerplek reserveren ontdek je in deze blog.

Zoek en boek makkelijk een parkeerplaats bij Eindhoven Airport

Kom vroeg aan

Tijdens het hoogseizoen kan het verkeer rond de luchthaven druk zijn. Door ruim op tijd aan te komen, vermijd je de stress van het laatste moment zoeken naar een parkeerplek en heb je voldoende tijd om naar je terminal te gaan. Daarnaast heb je ook speling als er iets onverwachts mis gaat. Het zou zonde zijn als je onnodige stress ervaart aan he begin van je welverdiende vakantie! Dit geldt nog meer in het hoogseizoen, aangezien de drukte op Eindhoven Airport, de weg ernaar toe en de parkeerplaatsen eromheen toe neemt. Wij raden aan om in het hoogseizoen drie uur van te voren aanwezig te zijn, zodat je alle onverwachte zaken kunt opvangen.

Overweeg overdekt parkeren

Overdekte parkeergarages bieden bescherming tegen weersinvloeden en zijn vaak dichter bij de terminal gelegen. Hoewel ze iets duurder kunnen zijn, kan het gemak en de gemoedsrust die ze bieden de extra kosten waard zijn. Dit is vooral handig als je in het najaar op vakantie gaat, gezien het slechte weer in Nederland dan. Maar onderschat de invloed van de zon niet op je lak. Dus wil je echt zeker zijn van optimale bescherming voor je auto op een parkeerplaats bij Eindhoven Airport? Dan kan je in alle gevallen het beste kiezen voor een overdekte parkeergarage.

Maak gebruik van shuttle en valet diensten

Veel parkeerfaciliteiten bieden gratis shuttle diensten aan naar de terminal. Dit is een geweldige optie om te overwegen, vooral als je verder weg parkeert om op de parkeerkosten te besparen. Wil je echt gemak ervaren, kies dan voor een valet service. Dan rij je met de auto naar Eindhoven Airport en wordt je auto opgehaald op het vliegveld. Je herkent de chauffeur aan zijn of haar jasje met het logo van de parkeeraanbieder. Bij terugkomst wordt je auto op dezelfde manier afgegeven bij de aankomst terminal, zodat jij gelijk weg kan rijden. Dat is nog eens makkelijk parkeren bij Eindhoven Airport!

Met deze tips begin jij zorgeloos aan je volgende vakantie, hoogseizoen of niet. Wil je meer weten over parkeren in of nabij Eindhoven Airport? Lees dan ook onze andere blogs: